Skip to content

Om os

Vi er de lykkelige forældre til en ung transkønnet mand. Efter at vi bevægede os ind i dét univers, opdagede vi at der mangler en mulighed for at købe binders i Danmark. At købe på nettet i fx. USA indebærer ekstra udgifter til porto og toldbehandling. Det kan være nærmest uoverskueligt at skullle returnere, hvis man har fået købt den forkerte størrelse – og det kan være svært at gennemskue den rigtige størrelse på en beklædningsgenstand, man aldrig har købt før.

Så vi besluttede at starte transting.dk op. Som navnet antyder, så tænker vi at vareudvalget kan udvides hen ad vejen – der er jo flere produkter der kan være interessante for transkønnede af alle køn. Skriv til os, hvis der er noget, du kunne tænke dig at kunne købe i en dansk webshop, så kigger vi på mulighederne. Vores priser er i danske kroner.

Vi sender så hurtigt som muligt, men beder om forståelse for at vi i vores lille shop ikke kan have et ubegrænset varelager og at vi derfor kan være nødsaget til at få varer hjem, før vi kan afsende til dig.

Når man checker ud, skal man vælge blandt flere forsendelsesmuligheder. Betaling foregår via MobilePay, men man kan også lave en bankoverførsel – skriv til tine@transting.dk, så laver vi en aftale.