Skip to content

Størrelsesguide og gode råd

En binder er et beklædningsstykke, som presser brysterne flade. Det er selvsagt ikke sundt for kroppen og vævet at være presset hårdt sammen, og derfor anbefales det ikke at bruge en binder i mere end 8 timer om dagen. Man må aldrig sove med en binder på og man bør ikke dyrke sport med en binder. Bivirkninger som åndenød og brystsmerter, betændelse og blodansamlinger i brystvævet, og i sidste ende bøjede ribben og punkterede lunger er en reel risiko, hvis man ikke overholder disse anbefalinger. Huden kan blive meget påvirket af at være strammet ud, og det kan have betydning for resultatet af en eventuel senere top-operation.

Transting.dk rådgiver gerne om størrelse og brug af binder, men påtager sig ikke ansvaret for brug og eventuelle skader efter brug af binder.

Hvis du har brug for andre størrelser end dem der er angivet på de enkelte binders, så kontakt gerne tine@transting.dk og så finder vi ud af det også.
På mål

Målt med armene ned langs side, lige over det største punkt på brystet, ofte over brystvorterne. Målebåndet skal ikke strammes til.

En binder er stram og det skal den være. Den kan være svær at få på og af, men for at udfylde den ønskede funktion, er det nødvendigt. Hvis du er i tvivl eller ligger midt mellem to størrelser, så vælg den største.

Almindeligvis bruges bare målet omkring det højeste sted på brystet, her B.

Ønsker du at købe en binder, der er specialsyet til netop dine mål, skal vi bruge alle målene på billedet. Se under Produkter.

Størrelse:
Mål:
XS
76-81 cm
S
81-87 cm
M
87-92 cm
L
92-97 cm
XL
XXL
97-102 cm
103-109 cm