Skip to content

Handelsbetingelser og persondatapolitik

Transting

Lundsgårdsgade 16

9000 Aalborg

CVR-nr 40521771

 

Handelsbetingelser

Priser
Alle priser er incl. moms. Ret til prisændringer forbeholdes. Hvis en vare er udsolgt, kontakter jeg dig vedr. ventetid eller annullering af ordren.

Betaling
Du kan betale med bankoverførsel og mobil pay. Ønsker du selv at afhente din bestilling hjemme hos mig, er du velkommen efter aftale.

Betingelser & Vilkår

Leveringsbetingelser
Jeg sender dine varer hurtigst muligt efter din bestilling, normalt inden for 2-4 hverdage efter bestillingsdato. Alle forsendelser sendes med PostNord. Forsendelsesomkostningerne fremgår automatisk, når der lægges varer i indkøbskurven. Såfremt der opstår forsinkelser hos PostNord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den oplyste leveringstid.

Afhentning
Hvis du ønsker selv at afhente dine varer på min hjemadresse, Lundsgårdsgade 16, 9000 Aalborg, kan dette ske efter forudgående aftale om det konkrete tidspunkt.
Kontakt mig på tine@transting.dk eller på sms/telefon 28934488

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven.
Returporto og evt. porto for fremsendelse af ny vare afholdes af dig.

Betingelserne for at fortryde et køb er
1) Fortrydelsesfristen er 14 dage og starter den dag du modtager varen. Du skal meddele mig, at du ønsker at returnere din vare inden for fortrydelsesfristen.

2) Varen skal straks returneres (senest 14 dage efter du har meddelt os at du ønsker at returnere varen). Du bærer selv risikoen for varen fra varens levering.

3) For at jeg kan refundere det fulde købsbeløb skal følgende betingelser være opfyldt: Varen skal returneres i original emballage og være i samme stand, som ved modtagelsen.

4) Du hæfter selv for den forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering end den der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Dvs. at det er ok at prøve varen i få minutter, men hvis varen er brugt/gået med, så kan den ikke returneres. 

5) Du skal selv betale for porto til returnering af varen.

6) Varen returneres til Transting, Lundsgårdsgade 16, 9000 Aalborg

Reklamation
Du har 2 års reklamationsret. Hvis du reklamerer mere end 6 måneder efter dit køb, er det dog dig, der skal påvise at fejlen eller manglen er opstået som følge af en produktionsfejl.

Varereturnering
Ved fortrydelse, fejl, mangler, begejstring eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til: Transting, Lundsgårdsgade 16, 9000 Aalborg. Mail: tine@transting.dk . Telefon/sms: 28934488

Persondatapolitik:

Transting.dk anvender kun cookies, der er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere.

Derudover indsamles alene de oplysninger som du selv leverer for at kunne handle på transting.dk, få tilsendt din varer og ordrebekræfelse og øvrig kommunikation direkte mellem transting og dig: navn, adresse/leveringsadresse, email-adresse og telefonnummer.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Dine rettigheder:

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse: tine@transting.dk